• (Doorlopende) reis- annuleringsverzekering

• Sta- en tourcaravanverzekering

• Pleziervaartuigverzekering
 
 
Reis-en/of annuleringsverzekering

Gaat u niet zo vaak per jaar op vakantie maar gaat u wel eens er een paar dagen op uit, of boekt u wel eens een vakantie ver vooruit, dan kunt u hier uw benodigde verzekering zelf afsluiten. Lekker snel en gemakkelijk. Met deze losse verzekering gebruikt en betaald u alleen wat u nodig heeft.

Doorlopende reis
Wanneer u de doorlopende reisverzekering in uw pakket opneemt, hoeft u zich nooit meer druk te maken om een reisverzekering. Uw verzekering gaat namelijk automatisch in op het moment dat uw reis begint. U hoeft ons niet eens te melden dat u vertrekt.

De doorlopende reisverzekering biedt u zo veel gemak en is ook nog eens zeer voordelig. Wanneer u tweemaal per jaar op reis gaat kan de doorlopende reisverzekering voor u al goedkoper zijn een verzekering voor een korte periode.
 
 
Of u nu de zon opzoekt, gaat skiën of een dagje over de grens gaat, u bent met deze polis altijd optimaal verzekerd. Klik hier voor een premieberekening van uw doorlopende reisverzekering.
Sta- en tourcaravan
Voor ieder type caravan biedt assurantiekantoor Gerrit Sengers u de juiste verzekering. Zo kunt u naast sta- en toercaravans bij ons ook uw vouwwagen verzekeren.
 
Bel of mail ons voor een premieberekening van uw caravanverzekering
 
 
Pleziervaartuig

Varen is bijzonder populair. Maar helaas bestaat ook op het water de kans op schade. De schade aan uw eigen vaartuig of schade die u aan anderen toebrengt kent soms verstrekkende financiële gevolgen. De wetgeving op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid is de laatste jaren verscherpt. Daarom is het zeker aan te bevelen een pleziervaartuigverzekering af te sluiten.