• Inboedelverzekering

• Opstalverzekering

• Kostbaarhedenverzekering
Inboedelverzekering

De inboedelverzekering verzekert uw inboedel tegen schade door de meest uiteenlopende oorzaken. Wij bieden u een zeer uitgebreide dekking. U bent onder meer verzekerd voor schade door brand, diefstal, water, schroeien en inductieschade (indirecte blikseminslag).
 U kunt de waarde van uw inboedel vaststellen met behulp van de zogenoemde Inboedelwaardemeter. Als u van deze waardemeter gebruikt maakt dan heeft u 5 jaar lang de garantie dat in geval van schade geen beroep zal worden gedaan op onderverzekering.
 
 
Opstalverzekering

De opstalverzekering verzekert uw woning tegen schade door de meest uiteenlopende oorzaken. Ook hier bieden wij u een zeer uitgebreide dekking. Uw woning is verzekerd voor brand-, storm-, braak- en waterschade. Bovendien biedt deze verzekering dekking voor het zogenoemde hak- en breekwerk en het herstelwerk aan muren en vloeren in geval van het opsporen van een lekkage. 
Ook kunt u al uw glas (dwz de ruiten die dienen tot lichtdoorlating) meeverzekeren voor schade als gevolg van breuk, hiervoor betaalt u dan een geringe premietoeslag. Ook hier kunt u gebruik maken van een Herbouwwaardemeter zodat u 5 jaar lang garantie heeft tegen onderverzekering.
 
 
Kostbaarhedenverzekering

Op uw inboedelverzekering is vanzelfsprekend uw gehele inboedel verzekerd. Sommige zaken zijn echter zo kostbaar, dat u ze lierver extra goed verzekert. Deze zaken kunt u onderbrengen op een speciale kostbaarhedenverzekering. Zo kunt u op de kostbaarhedenverzekering uw sieraden, schilderijen, foto-/filmapparatuur of muziekinstrumenten verzekeren. Op zogenoemde all-risk condities.